Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2018

«Βρέχει στη Φτωχογειτονιά» Β

Στην προηγούμενη ανάρτηση γράφει και για άλλους ερμηνευτές του τραγουδιού, μεταξύ αυτών ο Μεγάλος Δημήτρης Μητροπάνος. Σεμνός και αξεπέραστος με τον φίλο και κουμπάρο του επίσης Μεγάλο Πασχάλη Τερζή αποδίδουν  θα έλεγα με ευλάβεια το άσμα.


Το αστείο είναι ότι και οι 2 προσπαθούν να κάνουν την δεύτερη φωνή ο ένας στον άλλον. Κανένας από τους 2 δεν θέλει να σκεπάσει τον άλλον, και φωνάρες αλλά και ψυχάρες




* Αυτή τη νύχτα με τον Δημήτρη Μητροπάνο *
Ένα αφιέρωμα της #ΕΡΤ στον Δημήτρη Μητροπάνο, που γυρίστηκε το 2000. Το αφιέρωμα στον Δημήτρη Μητροπάνο γυρίστηκε στα Τρίκαλα, αλλά και στους τόπους καταγωγής των καλεσμένων που τραγούδησαν ή έπαιξαν μαζί του. Έτσι, ο λαϊκός ερμηνευτής ταξίδεψε στην Πάτρα με την Πόλυ Πάνου και τον Θάνο Μικρούτσικο, στον Βόλο με τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, στην Θεσσαλονίκη με τον Πασχάλη Τερζή, στην Γορτυνία με τον Μπάμπη Τσέρτο και στον Πειραιά με τον Δημήτρη Παπαδημητρίου.Φωνητικά έκανε η Στέλλα Χροναίου, η ενορχήστρωση και διεύθυνση ορχήστρας ήταν του Ζλάταν Κλαάριτς, ενώ μπουζούκια έπαιξαν ο Γιάννης Σινάνης και ο Δήμος Πελέκας. Μπουζούκι με τον Μπάμπη Τσέρτο έπαιξε ο Νίκος Στεφανάκης ενώ η Ελένη Καλαϊτζίδου έκανε φωνητικά και έπαιξε τσέλο.Η σκηνοθεσία ήταν του Κώστα Καπάκα, το σενάριο του Δημήτρη Αποστόλου, τα σκηνικά του Αντώνη Χαλκιά, η τηλεσκηνοθεσία του Γιάννη Θαλάσση, η καλλιτεχνική επιμέλεια και οργάνωση παραγωγής του Γιώργου Κυβέλου και η παραγωγή του Φάνη Συναδινού.





Και το κορυφαίο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου