Παρασκευή 25 Αυγούστου 2017

Μία σκέψη την ημέρα για μία εβδομάδα Τρίτη

Όλοι οι άνθρωποι βιώνουν τόσο αρνητικά όσο και θετικά συναισθήματα. Άλλωστε, η ζωή είναι γεμάτη αντιθέσεις. Αυτό που κάνει τη διαφορά είναι ο χρόνος που αφιερώνει κανείς στα αρνητικά συναισθήματα και πόσο εύκολα επανέρχεται έπειτα από κάθε δυσκολία. Οι άνθρωποι που νιώθουν δυστυχισμένοι έχουν κοινά χαρακτηριστικά και τρόπο σκέψης. Διαβάστε παρακάτω ποιες είναι οι επτά βασικές συνήθειες των δυστυχισμένων ανθρώπων.




3. Όλα τα κακά του κόσμου

Είναι αλήθεια ότι συμβαίνουν πολλά δεινά σε αυτόν τον κόσμο, αλλά οι δυστυχισμένοι άνθρωποι τείνουν να παραβλέπουν τα καλά που συμβαίνουν και επικεντρώνονται μονάχα στα κακά. Είναι εκείνοι που συνεχώς παραπονιούνται και απαντούν σε καθετί καλό που συμβαίνει λέγοντας «ναι, αλλά».
Οι ευτυχισμένοι άνθρωποι γνωρίζουν όλα όσα συμβαίνουν στον κόσμο αλλά βρίσκουν την ισορροπία ανάμεσα στην ανησυχία και στα καλά που συμβαίνουν. Ξέρουν τα προβλήματα που υπάρχουν αλλά ψάχνουν συνεχώς να εντοπίσουν τα θετικά. Δεν κλείνουν τα μάτια τους σε οτιδήποτε καλό και σωστό από φόβο μήπως χάσουν την προσοχή τους από τα αρνητικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου