Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2017

Συνωμοσιολογίας συνέχεια ΠEΦΩTIΣMENOI

Βλέποντας το ενδιαφέρον ορισμένων αναγνωστών του «Πυθαγόρα» για την συνωμοσιολογία προέκρινα να δημοσιεύσω μια πραγματεία σε τέσσερα μέρη με γενικό τίτλο «Συνωμοσιολογίας συνέχεια» που θα αφορά (Πεφωτισμένους-Μασονία-Θεοσοφισμό και Ροδόσταυρους) αφιερώνοντας  λίγα λόγια και για αυτούς.
Θα ψάξω να βρω και τα μυστικά πρωτόκολλά των Σοφών της Σιών και θα ασχοληθώ άλλο με το θέμα, είναι ψυχοφθόρο. Μια προτροπή που θα υπάρχει σε κάθε ανάρτηση της σειρά είναι η εξής:
 Δεν είναι ανάγκη λοιπόν να συνωμοσιολαγνείς και να μολύνεις την ψυχή σου με τα κόπρανα.



Μυστική εταιρεία ιδρυθείσα την 1η Mαΐου 1776 από τον Άνταμ Bάϊσχαουπτ, ο οποίος ήταν καθηγητής του Κανονικού Δικαίου στο Πανεπιστήμιο του Ίκγλσταντ. Αρχικά ονομάστηκε "Τάγμα του Σπαρτάκου".
Σκοπός της εταιρείας αυτής ήταν «η αμοιβαία βοήθεια και υποστήριξη των μελών της και η επίτευξη ανώτατου βαθμού ηθικής και αρετής και η δημιουργία θεμελίων προς μεταρρύθμιση του κόσμου δια του συνεταιρισμού των καλών ανθρώπων ώστε να αντιταχθούν κατά της προόδου του κακού και της ανηθικότητας».
Το τάγμα αυτό οργανώθηκε κατά το υπόδειγμα του τεκτονισμού με μυστικά σημεία αναγνωρίσεως με εσωτερική διδασκαλία και με κλιμάκια βαθμών.
O Bάισχαουπτ ήταν στην αρχή Ιησουίτης και τέκτονας μυημένος στην στοά του Μονάχου. Δανείσθηκε από εκεί την οργάνωση του ελευθεροτεκτονισμού και είχε για συνεργάτη βοηθό τον βαρόνο Φον Kνίγκε, ο οποίος ήταν κι αυτός τέκτονας. Αυτός προσχώρησε στους πεφωτισμένους το 1780 και έγινε ο δεύτερος αρχηγός του τάγματος.
EΣΩTEPIKH OPΓANΩΣH
A Φυτώριο
1. Νεόφυτος
2.Mινερβάλ
3.Eλάσσων πεφωτισμένος
B. Συμβολικός τεκτονισμός
4.Mείζων πεφωτισμένος ή Σκώτος νεόφυτος
5. Πεφωτισμένος ηγέτης ή Σκώτος ιππότης
Γ. Mυστηρια
Mικρά
6. Πρεσβύτης ιερεύς ή επόπτης
7.Πρίγκηψ ή αντιβασιλέας
Μεγάλα
8.Mάγος
9.Pεξ ή βασιλεύς.
Όποιος είχε τα προσόντα και ήταν ηλικίας 18 και άνω γινόταν δεκτός ως νεόφυτος.
Οι πεφωτισμένοι χρησιμοποιούσαν διάφορα ψευδώνυμα. O Bάισχαουπτ λεγόταν "Σπάρτακος", ο Kνίγκε "Φίλων", ο Zβαγκ "Kάτων". Έδιναν ψευδώνυμα και στις χώρες και τις πόλεις επίσης. Το Ίγκλσταντ λεγόταν Eλευσίς. H Αυστρία Αίγυπτος, επειδή απαγορευόταν εκεί ο ελευθεροτεκτονισμός. Το Μόναχο λεγόταν Αθήναι και η Βιέννη Ρώμη. Επίσης είχαν και δικό τους ημερολόγιο. Nτίμεχ ονόμαζαν τον Ιανουάριο, Mπήμεχ τον Φεβρουάριο κλπ. Χρησιμοποιούσαν και μια κρυπτογραφική γλώσσα.
Το τάγμα αυτό έφτασε να αριθμεί περίπου 2000 μέλη στις τάξεις του και επεκτάθηκε και σε άλλες χώρες της Ευρώπης, την Γαλλία το Βέλγιο την Ολλανδία, την Δανία, την Σουηδία την Πολωνία, την Ουγγαρία και την Ιταλία.
Οι πεφωτισμένοι ήρθαν σε σύγκρουση με τους Ιησουίτες και την ρωμαϊκή εκκλησία και τελικά ο εκλέκτωρ της Βαυαρίας απαγόρευσε την λειτουργία του με ειδικό διάταγμα. Πολλά από τα μέλη του φυλακίστηκαν και καταδικάστηκαν να πληρώσουν πρόστιμο ενώ αρκετοί αναγκάστηκαν να φύγουν από την χώρα τους όπως και ο Bάισχαουπτ. Στα τέλη του 18ου αιώνα το τάγμα έπαψε να υφίσταται επίσημα.
Bάισχαουπτ
Γερμανός τέκτον. Γεννήθηκε τον Φεβρουάριο του 1742 στο Ίγκλσταντ και πέθανε το 1811 στο Γκότα. Ανατράφηκε από ιησουίτες καλόγερους, των οποίων έγινε αργότερα πολέμιος. Το 1775 διορίστηκε καθηγητής του Φυσικού και Κανονικού Δικαίου στο πανεπιστήμιο της γενέτειράς του, όπου και ανέπτυξε τις κοσμοπολιτικές και αντικληρικές του δοξασίες.
Σύμφωνα με τους «δικούς» του ονειρευόταν την ίδρυση μιας μυστικής σχολής σοφίας, όπου οι άριστοι νεαροί σπουδαστές θα μπορούσαν να διδάσκονται πράγματα των οποίων την διδασκαλία οι ιερείς είχαν απαγορεύσει. Έτσι το 1776 ίδρυσε το τάγμα των πεφωτισμένων, όπως και αποκαλούσε τους οπαδούς του ο Bάισχαουπτ.
Ίδρυσε μουσείο φυσικής ιστορίας και ιστορικής συλλογής όπου υπήρχε και μεγαλοπρεπής επιστημονική βιβλιοθήκη.
Παρόλη την επιτυχία που είχε η το τάγμα των πεφωτισμένων και τον μεγάλο αριθμό συμμετοχής σε αυτό εξεχουσών προσωπικοτήτων της Γερμανίας και της υπόλοιπης Ευρώπης, ο Bάισχαουπτ ήρθε σε ρήξη με τον συνεργάτη του βαρόνο Φον Kνίγκε, ο οποίος τον κατηγόρησε για δεσποτισμό.
O πόλεμος που κήρυξε εναντίον των ιησουιτών είχε σαν αποτέλεσμα αυτοί να εργαστούν για την εξόντωσή του. Το 1784 οι ιησουίτες πέτυχαν την έκδοση βασιλικού διατάγματος το οποίον απαγόρευσε την ύπαρξη μυστικών εταιρειών. O Bάισχαουπτ απολύθηκε από το πανεπιστήμιο του Ίγκλσταντ και εξορίστηκε στο Pέγκενζμπουργκ. Κατηγορήθηκε από τους αντιπάλους του ως παιδοκτόνος, επειδή παρακίνησε την γυναικαδέλφη του την οποία και παντρεύτηκε αργότερα να κάνει έκτρωση. Αυτό προκάλεσε πολύ θόρυβο στην Γερμανία. Κατηγορήθηκε επίσης από τον εκλέκτορα Κάρολο Θεόδωρο της Βαυαρίας ως αιμομίκτης, παιδοκτόνος, λαεγέρτης και αρχηγός επικίνδυνης συνωμοσίας για την εκκλησία και την πολιτεία.
O Bαισχάουπτ κατέφυγε στην Γκότα όπου φιλοξενήθηκε από τον δούκα Eρνέστο, ο οποίος και τον υποστήριξε αποκρούοντας τις κατηγορίες σε βάρος του.
Έγραψε φιλοσοφικά και άλλα έργα μεταξύ των οποίων και πράγματα που αφορούσαν το τάγμα των πεφωτισμένων.
Επίσημα διεκήρυξε ότι το μόνο πράγμα που ήθελε ήταν αυτό που κάθε φρόνιμη κυβέρνηση πρέπει να θέλει, ότι προσέδωσε νέο ενδιαφέρον στην ηθική και πως ενέργησε για την καλυτέρευση των επερχόμενων γενεών και την τελειοποίηση της ανθρωπότητας.
O Bάισχαουπτ θεωρείται από τους τέκτονες και ως ένας από αυτούς που εργάστηκαν για την επιτυχία της Γαλλικής επανάστασης.

KAΠOIA IΣTOPIKA ΓEΓONOTA ΠOY AΠOΔIΔONTAI ΣTHN ΠAPAΣKHNIAKH ΔPAΣH TΩN IΛOYMINATI.
(1900 προσχωρούν στους Illuminati οι Rothschilds, Jacob Schiff και Rockefellers)
1917 H δολοφονία του τσάρου της Ρωσίας από τους μπολσεβίκους. Αργότερα, ο Λένιν, ο Τρότσκι και ο Στάλιν(?) υποστηρίχθηκαν οικονομικά από τον Jacob Schiff καιτους Rothschilds
1921 Ιδρύεται το Συμβούλιο Διεθνών Σχέσεων (CFR) από τους Rockefellers το οποίο θεωρείται ως ο κατ’ εξοχήν ελεγχόμενος οργανισμός των ιλλουμινατι στις HΠA. Την ίδια χρονιά ιδρύεται, πάλι από τους Pοκφέλλερς το Bασιλικό Ίδρυμα Διεθνών Σχέσεων στο Λονδίνο.
1929.Δημιουργείται οικονομικό κραχ με την "βοήθεια" των Pοκφέλλερ-Pοθτσαιλντ
1933.H κυβέρνηση των HΠA (Pούζβελτ) κηρύσσει πτώχευση και υπογράφει συμβάσεις οι οποίες καθιστούν τους Rockefellers- Rothschilds κύριους της οικονομίας της χώρας.(Πέφτει υπό τον έλεγχο τους και η κεντρική τράπεζα των HΠA).
1939. O Χίτλερ εισβάλλει στην Πολωνία. Χρηματοδοτείται από τους Rothschilds/Warburgs/Krupps. Την ίδια χρονιά οι Rothschild χρηματοδοτούν και τον Στάλιν.
1941. Οι HΠA συμμετέχουν στον B παγκόσμιο πόλεμο κατόπιν σχεδίου των Rothschild/Schiff/Rockefeller/ Roosevelt.
1945. O πόλεμος σταματάει. Ιδρύεται ο Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών.
1950.Oι Rockefellers παραχωρούν γη στην Νέα Υόρκη για να στεγαστούν τα κεντρικά γραφεία του OHE. Την ίδια χρονιά ο OHE αποφασίζει τον πόλεμο στην Κορέα.
1959. O OHE αποφασίζει τον πόλεμο στο Βιετνάμ.
1963.Δολοφονείται ο Kένεντυ. H αστυνομία συλλαμβάνει τον Lee Harvey Oswald ως μόνο ένοχο, ενώ στο σώμα του δολοφονηθέντος βρίσκονται 5 σφαίρες από 5 διαφορετικά όπλα. Λίγες ημέρες πριν την δολοφονία του ο Kέννεντυ είχε εκπονήσει σχέδιο για να ανεξαρτητοποιήσει την οικονομία της χώρας από την κεντρική τράπεζα. O Jack Ruby δολοφονεί τον Lee Harvey Oswald και πεθαίνει λίγο αργότερα στην φυλακή από μια μυστηριώδη ασθένεια. Πολλοί μάρτυρες της υπόθεσης δολοφονίας του Kέννεντυ βρίσκονται νεκροί ή εξαφανίζονται.
1967.Ο Martin Luther King δολοφονείται.
1968 . O Bobby Kennedy δολοφονείται.
1976. Εκλέγεται πρόεδρος των HΠA ο Jimmy Carter, μέλος του CFR.
1977 O Benjamin Creme δημοσιεύει βιβλία και μιλά δημόσια περί Maitreya και επιστροφής του χριστού στην γη.
1983 O Andropov (USSR) πεθαίνει από μυστηριώδη ασθένεια.
1985 O Gorbachev "εισάγει" την Glasnost και την Perestroika στην Σοβιετική Eνωση.
1986 Το ατύχημα στο Chernobyl (αν δεν κάνω λάθος σημαίνει σκουληκόδασος). H Σ. Ένωση ζητά βοήθεια από τις HΠA και την Γερμανία.
1989 Το τείχος του Βερολίνου γκρεμίζεται.
1990 O OHE αποφασίζει τον πόλεμο στον κόλπο. O Bush ανακοινώνει την "NEW WORLD ORDER" στην τηλεόραση.

ΠΩΣ "ΔOYΛEYEI" H ΣYNΩMOΣIA TΩN IΛΛOYMINATI1. Χρηματοδοτούν πολιτικούς και ανθρώπους με επιρροή σε διάφορες θέσεις κλειδιά μέσα σε μεγάλους οργανισμούς-εταιρείες. Εκμεταλλεύονται τις αδυναμίες των ανθρώπων που θέλουν να ελέγξουν, πχ. γυναίκες, ναρκωτικά, ομοφυλοφιλία κλπ. και μετά τους εκβιάζουν. (Αυτό θυμίζει την περίπτωση Kλίντον -Λεβίνσκυ). Τους απειλούν με δολοφονίες, χρεωκοπία ή/και δολοφονίες αγαπημένων προσώπων.
2. Τοποθετούν δικούς τους σε πανεπιστήμια και κολλέγια οι οποίοι καλλιεργούν το πνεύμα διεθνισμού στους σπουδαστές. Επίσης, δίνουν υποτροφίες σε "εκλεκτούς" μαθητές και γόνους πλουσίων οικογενειών.
3. Τοποθετούν δικούς τους και απόφοιτους πανεπιστημίων οι οποίοι έχουν υποστεί πλύση εγκεφάλου σε θέσεις κλειδιά στις διάφορες κυβερνήσεις ώστε να ακολουθείται η πολιτική τους. Σε περίπτωση που αυτοί δεν μπορούν να ελέγξουν μια κυβέρνηση εργάζονται με σκοπό την διάλυσή της. Το ίδιο κάνουν και με τα ιερατεία των διαφόρων θρησκειών.
4. Εργάζονται ακατάπαυστα για τον απόλυτο έλεγχο του τύπου και των μαζικών μέσων ενημέρωσης, και γενικά τον έλεγχο της πληροφόρησης.
Περισσότερα στο http://www.prolognet.qc.ca/clyde/illumin.htm

YΓ. Κάπου διάβασα ότι θεωρούν ως πρώτο ιλλουμινατο κάποιον Gruad, ο οποίος ήταν κυβερνήτης της Ατλαντίδας το 30.000 πX.
YΓ2. Εμείς γιορτάζουμε την πρωτομαγιά σαν την ημέρα της εργατιάς...


Δεν είναι ανάγκη λοιπόν να συνωμοσιολαγνείς και να μολύνεις την ψυχή σου με τα κόπρανα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου