Παρασκευή 27 Ιουλίου 2018

Ο ΑΡΙΘΜΟΣ 4 ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑ


Επάνω στην επέτειο των 44 ετών της "αποκατάστασης" της Δημοκρατίας και 4 ημέρες πριν από τα 44α γενέθλια του Πρωθυπουργού, επήλθε καταστροφική πυρκαγιά στο Μάτι (4 γράμματα) Αττικής, ενώ αυτός βρισκόταν στην Ερζεγοβίνη για να βραβευτεί ως ειρηνοποιός.
Η πύρινη λαίλαπα δεν επέτρεψε στον πρωθυπουργό να παραλάβει το βραβείο, αναγκάζοντάς τον να επιστρέψει εσπευσμένα στην Ελλάδα.
Ο πρώτος τετρακτυϊκός αριθμός 4 δεσπόζει, εκφράζοντας την δύναμή του, 4 ημέρες πριν από την ολική έκλειψη της Σελήνης η οποία πραγματοποιείται στην 4.44΄ μοίρα του Υδροχόου, ζώδιο αέρος. Είναι ο αριθμός των τεσσάρων στοιχείων, ενώ στον ζωδιακό κύκλο ο Καρκίνος είναι το τέταρτο ζώδιο, υδάτινο με κυβερνήτη την Σελήνη. Η Γη είναι ο τέταρτος πλανήτης στην σειρά των επτά πλανητών της Αρχαιοελληνικής Αστρονομίας και το Πυρ το τέταρτο και ελαφρύτερο στοιχείο.
Διαδικασία καθάρσεως δια του Πυρός επί της Γης, υποβοηθούμενη εκ του Αέρος σε περιοχή Ύδατος, επηρεαζόμενη από την επερχόμενη Σεληνιακή Έκλειψη.
Τα τέσσερα στοιχεία συλλειτουργούν (καταστροφικά και καθαρτήρια) επί του υψίστου ενεργειακού πεδίου της Νέας Μάκρης, με έξαρση σε συγκεκριμένο σημείο της περιοχής, επονομαζόμενο από τους γνώστες, Μαγνητικό Μάτι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου