Πέμπτη 18 Αυγούστου 2016

Η Επιστροφή

Δεν μπορώ να δικαιολογήσω τι είναι αυτό που με έκανε να πάρω την απόφαση για επιστροφή στα διαδικτυακά δρώμενα, ένα cam back είναι κατά κανόνα αποτυχημένο αφού είναι υποδεέστερο του πρώτου και σε πολλά σημεία επανάληψη.
Κάνω τρεις υποθέσεις, η πρώτη πως επιστρέφω ως ο άσωτος υιός μετά από περιπέτειες,  η δεύτερη, επιστρέφω σαν φονιάς στον τόπο του εγκλήματος ή τέλος η επιστροφή αυτή είναι η πτώση ενός ναρκομανούς μετά την απεξάρτηση του;
Η αλήθεια είναι πως επιστρέφω επειδή απόρησα γιατί λιγόστεψαν απότομα τα τηλεφωνήματα από την αγαπημένη Σάμο,  πληροφορήθηκα λοιπόν προχθές ότι έχω πεθάνει. Δυστυχώς δεν τα κατάφερα ακόμη.  
Όπως και να ‘χει  ζητώ από τους αναγνώστες του Πυθαγόρα κατανόηση και ανοχή, όπως βλέπετε δεν πετάω σαν αϊτός https://pythagorass151.blogspot.gr/ αλλά σέρνομαι σαν το γέρικο άλογο. 

1 σχόλιο:

  1. Αγαπητέ Πυθαγόρα.
    Δεν φαντάζεσαι την χαρά που μας έδωσες με την επιστροφή σου στα διαδικτυακά δρώμενα, ήταν απαραίτητο το cam back όπως το λες, εύχομαι να είσαι καλά και να μας χαρίσεις ακόμα αναφορές και σχόλια !!!!
    Σ.Ε.Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή