Δευτέρα 11 Ιουνίου 2018

Ο Πούτιν βρήκε την χαμένη Κιβωτό γράφει ο Κωνσταντίνος Ζαΐμης


Όλοι λίγο – πολύ θυμόμαστε την πτώση ενός τεράστιου γερανού στη Μέκκα της Σαουδικής Αραβίας τον περασμένο Σεπτέμβριο , γεγονός που στοίχισε τη ζωή σε 107 ανθρώπους και προκάλεσε μεγάλες υλικές ζημιές και αναστάτωση !
Οι επίσημες ανακοινώσεις τότε έκαναν λόγο για ισχυρούς ανέμους στην περιοχή , για ξαφνική καταιγίδα και κεραυνό που χτύπησε το συγκεκριμένο γερανό που τελικά καταπλάκωσε του παραβρισκόμενους προσκυνητές.
Όμως αυτά όπως καταλαβαίνετε , είναι για τους πολλούς…


Ακούστε μια ιστορία που έχει διαρρεύσει τις τελευταίες μέρες στο διαδίκτυο από στρατιωτικές πηγές της Ρωσίας και της Σαουδικής Αραβίας ! Πριν από δέκα περίπου μέρες οι Αεροδιαστημικές υπηρεσίες της Ρωσίας ανακοίνωσαν την εσπευσμένη εκτόξευση δύο κατασκοπευτικών δορυφόρων , που σαν σκοπό θα είχαν την από αέρος “συνοδεία” της δια θαλάσσης μεταφοράς της “ Κιβωτού του Γαβριήλ…” , όπως επίσημα ανέφεραν, από το λιμάνι της Τζέντα σε άγνωστο προορισμό κάπου στη Σιβηρία ! Την συγκεκριμένη νηοπομπή θα συνόδευαν πέντε από τα μεγαλύτερα Ρωσικά πολεμικά πλοία που βρίσκονταν στην περιοχή !
Κι αν κανείς αναρωτιέται τι άραγε να είναι αυτό το τόσο σημαντικό που χρειάστηκε τέτοιου τύπου μεταφορά και συνοδεία , ακούστε τη συνέχεια της ιστορίας…. Πηγές αναφέρουν πως μετά τη συνάντηση που είχε ο Πατριάρχης Μόσχας Κύριλλος με εκπροσώπους των δύο Ιερών Τζαμιών στη Μέκκα , λίγο μετά την πτώση του γερανού , του αποκαλύφθηκε ότι κατά τη διάρκεια εκτέλεσης έργων στο μεγάλο Τζαμί που έχουν ξεκινήσει από το 2014 , βρέθηκε αρχαία μυστηριώδη “συσκευή” κάτω ακριβώς από το Masjid – Haram , η οποία κατά την προσπάθεια εργατών να την μετακινήσουν , εξέπεμψε ακτίνα “ πλάσματος ” και σκότωσε ακαριαία 15 άτομα ! Η ακτίνα αυτή προκάλεσε μετά και την πτώση του γερανού !
Αυτό συνέβη στις 12 Σεπτεμβρίου 2015 και σε μια νέα προσπάθεια των τοπικών αρχών στις 24 Σεπτεμβρίου του ίδιου μήνα , οδήγησε σε νέα εκπομπή “πλάσματος” , που όλοι εμείς το είδαμε στα MME σαν ποδοπάτημα…. Προσκυνητών στη Μέκκα ! Μπορείτε να ανατρέξετε στις ειδήσεις εκείνων των ημερών για να διαπιστώσετε πως περισσότεροι από 800 άνθρωποι βρήκαν τραγικό θάνατο εκείνη την στιγμή , κάτι για το οποίο κατηγορήθηκαν οι τοπικές αρχές !
Ένα αρχαίο Ισλαμικό χειρόγραφο που διασώθηκε σε ένα βουνό κοντά στη Μέκκα , έγραφε οδηγίες του “ Γαβριήλ προς το Μωάμεθ….” ! Τις οδηγίες αυτές φαίνεται να ακολούθησαν πιστά οι Σαουδάραβες , και επικοινώνησαν με τον Πατριάρχη της Μόσχας. Αυτό διότι από την εποχή των Σταυροφοριών , στόχος εκτός από τους “αλλόθρησκους” του Ισλάμ , ήταν και οι Ορθόδοξοι Χριστιανοί , οι οποίοι και προστάτεψαν τότε ιερά Μουσουλμανικά κειμήλια μαζί με τα δικά τους ! Έτσι ως πράξη ανταπόδοσης , αυτή η περίεργη “συσκευή - όπλο” δόθηκε στην Ορθόδοξη Ρωσία !
Να σημειώσουμε απλά πως ο πρόεδρος Πούτιν ενημερώθηκε για το γεγονός αυτό σύμφωνα με πηγές , στις 27 Σεπτεμβρίου , και αφού ξεκίνησε τη γιγαντιαία αυτή μεταφορά, τρεις περίπου μέρες αργότερα διέταξε το βομβαρδισμό των Τζιχαντιστών του Ισλαμικού Κράτους στη Συρία !
Έχει λοιπόν στην κατοχή της η Ρωσία το σημαντικότερο θρησκευτικό κειμήλιο των Χριστιανών , την Κιβωτό της Διαθήκης… ? Νομίζω τελικά πως όλοι εμείς βιώνουμε μια εικονική πραγματικότητα σχετικά με όσα πραγματικά διαδραματίζονται γύρω μας , και μάλλον έχουμε τελικά μαύρα μεσάνυχτα…!

Κωνσταντίνος Ζαΐμης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου