Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2017

ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΜΕ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ

Γράφει ο Οικονομολόγος και πρώην διοικητής της Τράπεζας Καναδά Σπύρος Λαβδιώτης

Δεν είμαι οικονομολόγος ούτε σκοπεύω να γίνω στα γεράματα, μαθαίνω όμως διαβάζοντας. Έχω την αρχή να μην ανησυχώ για πράγματα που δεν ελέγχω, επειδή ακριβώς πάει άδικα η ανησυχία μου. Βρήκα όμως αυτό το άρθρο που μετέφερα εδώ στην σελίδα τελευταία έξοδος    http://teleytaiaexodos.blogspot.gr/2016/10/labdiwths-ethniko-nomisma.html με πολλά άρθρα του ιδίου ενδιαφέροντος. Υποψιάζομαι πως αυτό και άλλα που κυκλοφορούνε με αυξάνοντα ρυθμό μας προετοιμάζουν για επιστροφή σε εθνικό νόμισμα, κάτι αντίστοιχο με την προετοιμασία για το Ευρώ.

Για να συμφωνείστε ή να διαφωνήστε  με τον αρθρογράφο πρώτα το διαβάστε ολόκληρο και είναι αρκετά μεγάλο. Έχει και σχολιασμούς, η επιλογή δική σας.


Η δεύτερη πρόταση μου για σήμερα είναι ο Dimitrios Zaharakis http://zaharakis.blogspot.gr/2016/03/blog-post_29.html που συστηματικά αναλύει πως γίνεται η υπονόμευσης μιας χώρας όποιος θέλει να μπεί στα βαθιά νερά του ψυχολογικού πολέμου και του ελέγχου του ανθρωπίνου νου, ας εμβαθύνει τα όσα γράφει ο Ζαχαράκης. Βάλτε  σελιδοδείκτη οι ενδιαφερόμενοι διότι θα επανέλθετε πολλές φορές. Άβυσσος λένε η ψυχή του ανθρώπου κι όμως κάποιοι επιτήδειοι κυβερνούν αυτήν την άβυσσο. Αυτοί δεν είναι πολιτικοί ούτε κυβερνώντες. Είναι τα εξελιγμένα μυαλά που προτιμούν να εξουσιάζουν αφανώς.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου